Reynoldsovci na premiére

pridal kara 15.5.2018 o 19:45


Kríza zažehnaná?

Vyzerá to tak, že medzi Blake Lively a Ryanom Reynoldsom je všetko v najlepšom poriadku. Teda aspoň podľa ich zamilovaných pohľadov, ktoré na seba hádzali na newyorskej premiére Ryanovho filmu Deadpool 2. Kríza sa teda buď nekoná, alebo sú len výborní herci, vyberte si. Blake síce prišla na Met Gala sama, čo by mohlo vyzerať kadejako (keďže aj Jenna Dewan pred oznámením rozvodu začala podozrivo všade chodiť sama), ale Ryan bol v tom čase v Anglicku kvôli londýnskej premiére a promovaniu filmu.

Jedno sa im ale musí nechať – sú fakt pekný párik. Na včerajšej premiére im to brutálne pristalo, najmä teda Blake. Hoci som do Ryana bola kedysi platonicky zamilovaná, časy mojej puberty sú dávno preč rovnako ako časy Vana Wildera, a už sa mi až tak nepáči. Blake ale prišla zase perfektne nahodená, buď má naozaj úžasný vkus, alebo fakt skvelého stajlistu, zle oblečenú som ju tuším ešte nevidela. Nepáčil sa mi akurát jej účes a náušnice. K filmu sa vyjadriť neviem, keďže som doteraz nevidela ani jednotku. Oplatí sa pozrieť?

Bill Skarsgard

Brianna Hildebrand

Josh Brolin s manželkou

Morena Baccarin

Shiori Kutsuna

Terry Crews

Zazie Beets







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk