Sandra Bullock zažila sexuálne obťažovanie

pridal WonderWoman 15.5.2018 o 21:58


Skôr ako bola slávna.

A ja jej to ako jednej z mála naozaj verím. Sandru mám totiž odjakživa rada, je to veľká sympoška a nemyslím, že by chcela len splynúť s davom herečiek, speváčok a iných celebritných aj necelebritných žien, ktoré posledný rok vyrukujú s tým, že ich niekto v Hollywoode obťažoval, alebo rovno znásilnil. Viem, je to citlivá téma a prípadným obetiam by sa nikdy nemalo neveriť, ale… Veď to tam poznáte. Hollywood – pre prachy a slávu urobia všetko.

Každopádne, Sandra tento nepríjemný zážitok zažila predtým, ako sa stala slávnou, konkrétne keď mala 16 rokov. Prezradila to v rozhovore pre magazín InStyle, pre ktorý nafotila aj titulku a krásne fotky. Podľa jej slov nepozná nikoho, kto by nezažil určitú formu sexuálneho obťažovania, alebo nepoznal niekoho, komu sa to stalo. Jej vlastná skúsenosť je už ale minulosť a teraz je šťastná po boku fešáka Bryna Randalla. Vraj je k nej úžasne dobrý a aj jej deti ho milujú. Je pre ne číslo jeden a ju majú až na druhom mieste, ale Sandre to nevadí, lebo vie, že s ním je viac zábavy. Tvoria skrátka vyrovnanú a šťastnú rodinu.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk