Sexy Tom Hardy

pridal WonderWoman 15.5.2018 o 21:27


Bejvávalo.

Tom Hardy bol pre mňa jednoznačne číslo jeden na rebríčku najsexy chlapov. Tak nejak nevedomky som založila jeho fanklub tu na Pikoškách a spoločne sme ochkali nad jeho sexy zovňajškom a túžili sa aspoň na jednu noc vymeniť s jeho manželkou. To všetko však bolo predtým, ako sa Tom upísal svojej filmovej postave Al Caponeho, ktorý bol fakt hnusný chlapík.

Už začiatkom apríla ma vydesil pohľad na jeho holú lebku počas natáčania blbého životopisného filmu o známom mafiánskom gangsterovi. Natáčanie žiaľ pokračuje a Tom medzitým stihol aj trochu pribrať, čo je v kombinácii s tou vyleštenou hlavou fakt zlé. Cez víkend sa predviedol v plnej „kráse“ a Ignác sa mi normálne bál poslať fotky, lebo vedel, čo mi tým spôsobí. Dostal len disciplinárne napomenutie a unfollow na Instagrame. Tomovi ho však nedám, lebo sa spolieham na to, že keď dotočí tento nešťastný film, opäť bude ten krásny sexoš, ktorého tu mnohé tak ľúbime.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk