Tatko Markle si to rozmyslel

pridal kara 15.5.2018 o 20:36


Dcéru chce priviesť k oltáru. 

Dráma na kráľovskom dvore nekončí. To síce znie ako popis nejakého béčkového seriálu o kráľovnej, ale ani v skutočnosti to od toho nemá veľmi ďaleko, takže hádam mi to odpustíte. Ako vyšlo najavo, Thomas Markle vôbec nezavolal Meghan, že nepríde na svadbu, takže ona a Harry sa to dozvedeli rovnako ako my ostatní – včera večer vďaka TMZ. Kensingtonský palác poskytol vyhlásenie v znení, že toto je hlboko osobné pre Meghan a že s Harrym opätovne prosia médiá, aby v tomto ťažkom období rešpektovali jej otca a dali mu pokoj. Len o pár hodín na to ale opäť volal pán Markle do TMZ, aby im povedal, že má opäť bolesti na hrudi a že pôjde naspäť do nemocnice. Vraj má bolesti kvôli emocionálnemu stresu a že vždy keď počuje o svojej staršej dcére Samanthe, hádže do seba válium. Tá totiž opäť celú situáciu otočila na seba a médiám tvrdí, že tatka na to nahovorila ona, zavolala si kamery a všetko do nich vysvetľovala. Napriek tomu, že s otcom údajne nie sú v kontakte.

Dnes kontaktoval TMZ opäť a povedal im, že už je naspäť v nemocnici a že lekári robia testy. Povedal, že s Meghan nehovoril, no tá sa mu snažila dovolať, keď sa dočítala, že na svadbu nepríde – pôvodne ho totiž včera večer očakávali v Londýne, no namiesto toho prišiel iba článok od TMZ. Thomas tvrdí, že jej nezodvihol, pretože vtedy nebol pri telefóne, na čo mu Meghan poslala smsku, že ho ľúbi a bojí sa o jeho zdravie. Vraj sa na neho za tie paparazzi fotky nehnevá (veď ani nemá za čo, robia to všetci, dokonca aj Middletonovci a kráľovská rodina). Keď sa ho opýtali na kráľovnú, odvetil, že pochybuje o tom, že kráľovná sa zaoberá tým, čo robí. To sa ale mýli, keďže podľa blízkych zdrojov je na neho nahnevaná a plánuje mu dať prednášku o etikete len čo doletí do Londýna.

Thomas TMZ povedal, že o všetkom rozmýšľal, a že si uvedomil, že to, čo urobil, nie je až také strašné a neodpustiteľné, hoci stále si myslí, že to bolo od neho hlúpe. Rozhodol sa, že chce ísť na svadbu, pretože ho desí predstava toho, že zmešká jeden z najdôležitejších momentov v histórii a to, aby odviedol svoju dcéru k oltáru. Vraj ak ho lekári prepustia, bude riskovať svoje zdravie len preto, aby mohol ísť za ňou. Chce ju odviesť k oltáru a byť súčasťou histórie. Problém už je iba v tom, že nevie, či ho lekári prepustia. Vraj sa s nimi snažil dohodnúť, aby ho zajtra prepustili, ale nemohli mu to prisľúbiť. Opäť dodal aj to, že mu robí vrásky jeho najstaršia dcéra Samantha a to, čo trepe médiám. Zdôraznil, že s Meghan celú jej dospelosť nemala vôbec žiaden vzťah a roky nie sú v kontakte, takže o jej vzťahu s Harrym nevie nič. Len taký disclaimer pre tých, ktorí to nesledujú – Thomasove deti z prvého manželstva si s Meghan nikdy neboli blízke – jej rodičia sa rozviedli, keď mala 6 rokov, a hoci udržiavala vzťah s otcom, so zvyškom jeho rodiny to tak nebolo, vídali sa veľmi zriedka. Proti Samanthe verejne vystúpila aj jej dcéra, ktorá s ňou tiež preťala všetky kontakty, označila ju za hnusnú klamárku a postavila sa na stranu Meghan.

Harry je z tohto všetkého vraj veľmi znepokojený. Médiá totiž nemá veľmi v láske, keďže kedysi spôsobili smrť jeho mamy. Bojí sa, že toto lynčovanie jeho budúceho svokra tiež nemusí dopadnúť najlepšie a vraj si to dáva za vinu, pretože táto pozornosť je na neho smerovaná práve kvôli nemu a jeho statusu. Z celej tejto šaškárne je vytočená dokonca aj WonderWoman, a to kráľovskú rodinu nesleduje a sú jej v podstate ukradnutí. Čo myslíte, ako to celé dopadne?

Meghan s otcom

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk