Muž, ktorému patrí srdce Amber Rose

pridal WonderWoman 16.5.2018 o 21:48


A ktorému napísala ľúbostný list.

Vidíte toho fešáka? Ten uhrančivý pohľad napriek tomu, že jedno očko trochu zabieha, ten oslnivý chrup a v neposlednom rade – ten kríž, vytetovaný uprostred čela. To je ale chlap, to vám poviem. Nejedno ženské srdce po ňom musí túžiť, no najviac to, ktoré patrí Amber a ktorá mu vyznala lásku ľúbostným listom, ktorý zavesila (a neskôr zmazala) na svoj Instagram.

Tento sexy mladík je rapper menom 21 Savage, má 25 rokov (asi si už 4 roky nezmenil meno) a Amber sa s ním rozišla v marci po 9 mesačnom randení. Možno ju prestal ľúbiť, lebo si dala v januári zmenšiť prsia, ktovie. Ona ho však ľúbiť neprestala a rozhodla sa, že to nebude tajiť. „Veľmi tohto muža ľúbim. Viem, že Internet zo mňa robí bezcitnú osobu neschopnú lásky, ale ja ho veľmi milujem. Nielenže je jeden z najtalentovanejších ľudí, akého som kedy stretla, ale je aj úprimný, pokorný a prekliato múdry. Miluje môjho syna a ja milujem jeho tri krásne deti. Boh nám privádza ľudí do cesty z nejakého dôvodu a Boh ho priviedol ku mne. Milujem ho, chýba mi, každý deň na neho myslím. Nedokážem povedať, že som slobodná, lebo na neho každý deň myslím. Moje srdce je stále s ním. Verím, že to dokážeme napraviť a ak nie – tá láska tu stále je.“ Takéto srdcervúce vyznanie mu napísala a potom to zmazala. Nuž… láska je slepá. A niekedy možno aj sfetovaná.

 

Muž s krížom na čele.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk