Gitara po Kurtovi ostáva bývalému

pridal kara 17.5.2018 o 9:12


Frances Bean Cobain má rozvod konečne za sebou.

Viac ako dva roky sa ťahal rozvod Frances Bean Cobain a jej bývalého Isaiaha Silvu (sorry za pokašlanie mena, nie som schopná ho skloňovať). Isaiah od nej chcel 25 tisíc dolárov mesačne, aby mal z čoho platiť nájomné a školu pre svoje dieťa z predošlého vzťahu a aby si mal za čo kupovať oblečenie. Tiež odmietal vrátiť slávnu gitaru po Kurtovi – 1959 Martin D-18E – ktorá má hodnotu niekoľko miliónov dolárov. Tú mu vraj Frances dala ako darček a preto tvrdil, že má právo si ju nechať.

Oficiálne ich rozviedli už pred pol rokom, no stále nebolo dojednané majetkové vyrovnanie a výživné. Už sa ale dohodli aj na tomto a tak má Frances všetky ťahanice okolo rozvodu konečne za sebou. Podľa informácií TMZ sa rozhodla, že už chce mať bývalého z krku a žiť si svoj život, a tak sa dohodli, že mu gitaru nechá. Údajne na ňu aj tak nemá žiadne konkrétne spomienky s otcom, keďže mala iba rok, keď sa zabil. Vraj si uvedomuje, že tým možno nahnevá fanúšikov Nirvany, ale skrátka už sa chcela pohnúť ďalej a žiť si svoj život s novým priateľom. Napriek tomu pre ňu rozvod nedopadol najhoršie, keďže zlatokopkovi nemusí platiť žiadne výživné a ich dom v Los Angeles ostal tiež jej. Jednou z podmienok toho, aby si Isaiah mohol nechať gitaru, bolo aj to, že sa z ich domu s okamžitou platnosťou vysťahuje jeho bývalka (a možno aj súčasná?), s ktorou má 9 ročné dieťa a ktorú si tam nasťahoval po podaní žiadosti o rozvod. Napriek tomu ale predpokladám, že skáče od radosti. Teraz už totiž nielenže vyzerá ako Kurt, ale už má aj jeho slávnu gitaru, s ktorou vystúpil v MTV Unplugged.

Frances a Isaiah kedysi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk