UPDATE: Už sú svoji

pridal kara 19.5.2018 o 15:44


Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu.

Dlho očakávaná svadba princa Harryho a Meghan Markle je za nami. Keď sa brali Kate a Vilko, tak som to nejako extra neprežívala a svadbu som vtedy nepozerala, takže toto bol pre mňa celkom zážitok. V uliciach Windsoru sa zhromaždilo približne 100 tisíc ľudí, ktorí chceli po svadbe zakývať novomanželom. Ako sme vás už informovali na našom facebooku, Meghan nakoniec viedol k oltáru princ Charles. Napriek konšpiračným teóriám v komentároch sa nepotvrdilo spiknutie proti Thomasovi Marklovi, podľa ktorého ho ani nepozvali a ušili na neho búdu, aby s ňou mohla kráčať mama. O tom, že by ju poviedla k oltáru, sa vraj ani nehovorilo, keďže mala inú dôležitú úlohu – išla s Meghan v aute ku kostolu a bola jej oporou posledných pár minút pred svadbou. Tatko Markle opäť zavolal do TMZ (prosím, zoberte mu niekto telefón) a povedal im, že pozeral svadbu z pooperačnej postele v Kalifornii a že jeho dievčatko bolo krásne a vyzeralo veľmi šťastne. Novomanželom zaželal veľa šťastia.

A Meghan teda naozaj krásna bola. Informácie o jej svadobných šatách sa ukázali ako totálne nepravdivé. Čakala som teda niečo úplne iné, takže ma Meg celkom prekvapila, ale určite nie negatívne. Elegantné, jednoduché, nadčasové, také môžem. A tiež praktické – keď človek vezme do úvahy, koľko schodov v nich musela zdolať, že ich musela natlačiť najprv do auta a potom do kočiara, bola to podľa mňa výborná voľba. Ja by som to neustála ani v pohodlných teplákoch, keby sa na mňa toľko ľudí pozeralo a jačalo mojím smerom, nie ešte v nejakých korzetových šatách s obrovskou sukňou, takže podľa mňa vyberala aj prakticky, aby sa cítila dobre. Šaty sú z dielne Givenchy od návrhárky Clare Waight Keller. Na hlave mala korunku z kráľovninej osobnej zbierky, ktorá bola vyrobená v roku 1932. Na 5 metrovom závoji mala ručne vyšité kvety ako symboly každej krajiny v Britskom spoločenstve národov. V kytici mala kvety, ktoré jej ručne natrhal sám Harry v záhrade Kensingtonského paláca. Keď k nemu prišla k oltáru, povedal jej, že je nádherná a že ju ľúbi. To, ako na seba tí dvaja pozerali, sa fakt nedá opísať. Tomu sa hovorí pohľad lásky.

Celkom zábavným momentom bol americký kazateľ Michael Curry, ktorý mlel skoro 15 minút totálne od veci a strašne oduševnene, až miestami kričal na prítomných o ohni a o Ježišovej smrti a očividne zabudol, že je na svadbe. Zahrnul všetko od Martina Luthera Kinga, cez otroctvo, oheň, Instagram, až po Twitter. Tie zmätené pohľady Kate Middleton a Camilly boli na nezaplatenie, dokonca ani Harry a Meghan to v jednej chvíli neudržali a začali sa smiať. Na počesť Diany bol kostol vyzdobený bielymi ružami a na jej počesť mala príhovor aj jej sestra Lady Jane. Meghan bola tretia nevesta v kráľovskej rodine, ktorá kedy vynechala zo sľubu, že bude muža poslúchať – prvá bola Diana a druhá bola Kate. Prvá pusa padla až pred kostolom, pred zrakmi tých, čo tam kvôli nim prišli. Za nimi stála najbližšia rodina – Charles, Camilla, Doria, William, Kate, Charlotte a Dianina sestra Lady Jane. Nasledovalo polhodinové kývanie z kočiara, po ktorom zamierili na obed hostený kráľovnou. Na ňom sa zúčastnili všetci pozvaní. O siedmej začína večierok hostený princom Charlesom, ktorý už je iba pre 200 najbližších.

Beckhamovci

Carey Mulligan s manželom

Clooneyovci

James Corden

Cressida Bonas

Charles Spencer (Dianin brat)

Gabriel Macht s manželkou

princ Charles a Camilla

Chelsy Davy

Idris Elba so snúbenicou

James Blunt s manželkou

James Middleton

rodičia Middletonovci

Oprah Winfrey

Patrick Adams s manželkou

Pippa Midleton, ktorá je údajne v piatom mesiaci tehotenstva

Abigail Spencer a Priyanka Chopra

kráľovná Alžbeta II.

Sarah Ferguson

Sarah Rafferty s manželom

Serena Williams s manželom

Tom Hardy s manželkou

Harry a William

svadobná torta s príchuťou citrónu a bazy

UPDATE: Takto sa ohákli na večernú párty. Šaty sú od Stelly McCartney.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk