Konečne sa rozhodol

pridal kara 20.5.2018 o 18:02


Hugh Grant si konečne vybral jednu z mám svojich detí a bude sa ženiť.

Hugh Grant je už od marca šťastným päťnásobným otcom. Piate dieťa mu porodila Anna Eberstein. S ňou má ešte dve ďalšie deti. No Hugh má vo svojom živote ešte jednu ženu. Tá sa volá Tinglan Hong a porodila mu prvé dieťa. O rok na to sa mu narodil syn s Annou. A zatiaľ čo s ním Anna bola tehotná, urobil si syna aj s Tinglan. Anna mu v roku 2015 a v marci tohto roka porodila ešte ďalšie dve deti, ktorých mená ani pohlavie nepoznáme. Celkom netradičná situácia, a tak ma celkom prekvapilo, keď som sa dočítala, že Hugh sa ide ženiť. Tou šťastnou sa stane Anna.

Rozhodla som sa teda nájsť nejakú logiku v tomto bordeli a po dostatočnom skúmaní to vlastne nie je až také zlé, ako to vyzerá. Hugh a Tinglan spolu mali len krátku aférku, počas ktorej sa šmyklo. To odzrkadľuje aj čínske meno ich dcéry – Xiao Xi – čo znamená príjemné prekvapenie. Keďže spolu už počas jej tehotenstva neboli, Hugh začal chodiť s Annou, ktorú spoznal koncom roka 2011. Po pár mesiacoch išli na chvíľu od seba – časová línia napovedá, že vtedy ešte nevedeli, že je Anna tehotná – a vtedy Hugh zrejme strávil pár nocí s Tinglan (resp. minimálne jednu, ktorá bola postačujúca). Dámy teda boli súčasne tehotné takmer pol roka. Hoci teda má s Tinglan dve deti, Anna bola vždy tá, ktorá bola jeho oficiálnou partnerkou. A teraz sa to rozhodol Hugh ešte viac zoficiálniť. 57 ročný Hugh sa teda koncom mája prvýkrát ožení. Detaily svadby zatiaľ nepoznáme, vieme iba to, že všetci jeho priatelia sú vraj v šoku z toho, že z Hugha sa stáva konečne rodinne založený muž len pár rokov pred dôchodkom.

Anna a Hugh







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk