Ariana Grande už nie je sama

pridal WonderWoman 22.5.2018 o 18:09


Tomu teda hovorím rýchlosť.

Ariana Grande sa totiž len pred necelými dvoma týždňami rozišla s rapperom Mac Millerom, s ktorým randila dva roky. Ukázalo sa, že sa s ním stihla rozísť práve včas, keďže o pár dní na to mal autonehodu a polícia ho dopravila rovno za mreže za jazdu pod vplyvom alkoholu. Mac Miller bol na druhý deň prepustený a nikomu vrátane jeho dvoch spolujazdcov sa nič nestalo, ale na jeho idiotizme to nič nemení. Len idiot totiž sadne opitý za volant.

Podľa magazínu People si už ale Ariana začala nový románik – konkrétne s komikom menom Pete Davidson, s ktorým sa prvýkrát stretli v roku 2016 , keď Ariana vystupovala v Saturday Night Live. Ich vzťah je vraj len v začiatkoch a je veľmi neformálny. Pete bol Arianu podporiť aj na odovzdávaní Billboard Awards 2018 a po jej vystúpení ju čakal v zákulisí, kde ju držal okolo pliec a vyzerali obaja celkom zaľúbene. Pete je sympoš a určite sa k Ariane hodí viac, ako ten nepekný rapper, tak uvidíme, kedy sa prestanú schovávať a rozhodnú sa vyjsť so svojou láskou na verejnosť.

 

Pete so svojou bývalkou

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk