Koho brucho?

pridal WonderWoman 22.5.2018 o 18:44


A čo je v ňom?

Zbytočná otázka, ja viem. Kebab ani zarazené vetry to nie sú, to je jasné. Ale majiteľka brucha taká jasná nie je, keďže teraz máme tých tehotných viac. Aj keď, postupne všetky rodia, takže onedlho príde opäť obdobie, kedy budeme mať od nich zase pokoj.

Aj dotyčná bude mať onedlho termín, presnejšie v júni, aspoň podľa blízkych zdrojov. Ale toto nie je jeden z tých pekných prípadov, kedy sa spolu s budúcimi rodičmi tešíte a neviete sa dočkať fotiek ich budúceho potomka. Aspoň ja som teda z tejto dvojice dosť znechutená, keďže ide o bývalého väzňa Jeremyho Meeksa a jeho frajerku Chloe Green, s ktorou začal podvádzať svoju manželku a dosť rýchlo ju nabúchal, zatiaľ čo ona podľa jej slov potratila dieťa, ktoré jej stihol popri tom všetkom urobiť. Jeremy ani Chloe však majú jedno spoločné – ani jeden z nich nevlastní chrbtovú kosť a tak si bezstarostne užívajú, najnovšie na luxusnej jachte jej miliardárskeho otecka. Jej rodina už vraj vo veľkom plánuje svadbu, tešia sa, že sa stanú starými rodičmi a Chloe sa netají tým, že čaká chlapca. Nuž… snáď  malý okrem miliónov nezdedí aj povahové vlastnosti svojich rodičov.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk