Naomi Watts má nového frajera

pridal WonderWoman 25.5.2018 o 21:59


Je ním jej herecký kolega Billy Crudup.

Jéj. To som si pomyslela ako prvé pri pohľade na šťastnú a vysmiatu Naomi Watts. So svojim dlhoročným partnerom a otcom svojich dvoch synov Lievom Schrieberom sa rozišli v septembri v roku 2016, no mne sa to zdá, akoby to bolo len niekedy minulý rok. Takto pred rokom v máji sa totiž v jednom rozhovore vyjadrila, že sa z rozchodu stále lieči a že predstava randenia je pre ňu v tej chvíli úplne nereálna.

Naša Naomi je už ale z rozchodu s Lievom vyliečená a má po svojom boku nového muža. Je ním jej herecký kolega Billy Crudup a iskra zrejme medzi nimi zahorela pri natáčaní seriálu Gypsy, kde hrajú manželský pár. Zo zvedavosti som si dnes pozrela prvé dve časti tohto dramatického thrilleru a môžem povedať, že to vyzerá zaujímavo. Ale späť k tomuto novému peknému páriku. V utorok boli na dvojitom rande so svojimi priateľmi v New Yorku a hoci majú obaja 49 rokov, správali sa ako zaľúbení puberťáci – v tom dobrom slova zmysle. Fotky hovoria samé za seba a ja mám z nich veľkú radosť.

 

Ako manželia v seriáli Gypsy

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk