Khloé sa chce vydávať

pridal kara 26.5.2018 o 18:24


A ženíchom má byť Tristan Thompson.

Niečo mi ale hovorí, že Tristan tak úplne netúži ženiť sa. Tým niečím asi bude fakt, že počas Khloéinho tehotenstva vytrtkal asi tak polovicu svojich fanyniek. Ako už ale vieme aj z minulosti podľa jej vzťahu s Lamarom, nevery, drogy a ani prostitútky nie sú pre Khloé prekážkou v láske, a tak rovnako ako kedysi Lamarovi odpustila aj teraz Tristanovi. Jeho rečiam o tom, že je z neho po narodení dcéry nový človek, zrejme naletela, a tak sa jej zachcelo vydávať sa.

Blízky zdroj magazínu People tvrdí, že Khloé je každým dňom šťastnejšia a vraj je stále spokojná so svojím rozhodnutím ostať s Tristanom a v Clevelande. Chce totiž, aby jej rodina ostala spolu, a tak vraj drží Tristana nakrátko (ak mu neobliekla pás cudnosti, tak naozaj neviem, ako ho chce držať nakrátko). Ten si údajne ešte stále sype popol na hlavu. Khloé je s touto situáciou zrejme nadmieru spokojná, pretože podľa blízkeho zdroja si chce Tristana stále vziať. Svadbu ešte neplánujú, ale o budúcnosti sa vraj veľa rozprávajú. Khloé stále verí, že sa im podarí problémy vyriešiť a budú mať spolu krásny život. Ružové okuliare sa jej snažia z hlavy zložiť jej sestry a mama, ktorým sa toto celé vôbec nepáči. Nesúhlasia s ňou a chcú, aby sa vrátila do Los Angeles. Khloé dokonca odmietla do LA priletieť aj na Deň matiek, ktorý nakoniec strávila sama s True, pretože chce mať veci po svojom a netrápi ju, čo si kto myslí. Toto celé je skvelý recept na katastrofu a ešte lepší recept na reality šou.

Khloé a jej prvá svadba


Khloé a jej budúci bývalý manžel







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk