Amber a jej parochňa

pridal kara 28.5.2018 o 9:38


Čudujem sa, že jej je do smiechu.

Mne je síce do smiechu tiež, keď ju vidím, ale keby som mala mať takúto desivú parochňu na hlave, asi by som sa nesmiala. Amber Rose má údajne na účte 12 miliónov dolárov, preto ma celkom fascinuje, že si nevie kúpiť nejakú normálnu. Päť eurové parochne, ktoré predávajú obchodoch s maskami na Halloween, totiž vyzerajú, že sú v lepšej kvalite ako toto čudo. Amber sa takto nahodila cez víkend, keď v Las Vegas moderovala Flamingo’s Go Pool Dayclub Pool Party.

Musím ale povedať, že sa mi zdá, že jej to zmenšenie pŕs celkom prospelo. Nepôsobí tak mohutne a vyzerá omnoho štíhlejšie. Vôbec by ma ale neprekvapilo, keby jej počas zmenšovania pŕs odsali aj pár litrov tuku. Alebo sa možno len snaží dostať do formy, aby opäť zbalila svojho milovaného. Súdiac podľa toho, že šaty sa jej nepodarilo na chrbte zazipsovať až po vrch, to ale vyzerá tak, že na svoju vytúženú váhu sa ešte nedostala, hoci do šiat sa už narvala.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk