Opäť slobodná

pridal kara 29.5.2018 o 18:11


Emma Watson a Chord Overstreet sa rozišli.

Nuž, veľmi dlho im to teda nevydržalo. Emme sa v posledných rokoch nejako v láske nedarí. 4 roky, 4 rozchody. Po troch sa zrejme rozhodla, že zmení postup a prvýkrát začala loviť v celebritných vodách. Uloviť sa jej podarilo Chorda Overstreeta, s ktorým dali v marci jasne svetu najavo, že sú spolu. To bolo prvý a posledný raz, čo ich spolu odfotili. Odvtedy ubehli iba dva mesiace a už spolu nie sú. Podľa blízkych zdrojov sa po šiestich mesiacoch randenia rozišli celkom nedávno a Emma ho unfollowla na Instagrame.

Keďže Emma sa k svojmu súkromnému životu spravidla nevyjadruje, asi sa nedozvieme, čo sa stalo. Ktovie, čo Emma vlastne hľadá – veď už mala sympatického spolužiaka z vyšokej školy, urasteného sexy športovca, na ktorého doteraz spomínam, o desať rokov staršieho ajtíčkára a aj sladkého celebritného blonďáčika. Som fakt zvedavá, pri kom nakoniec zakotví, zrejme nemá žiaden vyhranený vkus, takže nás ešte môže v budúcnosti svojou voľbou partnera celkom prekvapiť.

bejvávalo

Emma a William Knight, s ktorým sa rozišli minulý rok







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk