Tatko roka Caitlyn Jenner

pridal kara 3.6.2018 o 8:23


Caitlyn neprišla na svadbu svojmu synovi.

Ako zrejme viete, Caitlyn má okrem Kendall a Kylie ešte zopár ďalších detí. Jej deti z prvého manželstva nie sú veľmi mediálne známe, no o tých z druhého manželstva s Lindou Thompson celkom počuť. Brandon a Brody sú fešáci, Brody si vybudoval kariéru modelingom, účinkovaním v rôznych reality šou a niekdajším vzťahom s Avril Lavigne, Brandon má zase s manželkou vynikajúcu kapelu (Brandon & Leah, určite to kuknite). Tento víkend sa ženil Brody, no Caitlyn sa nezúčastnila. Vraj kvôli pracovným povinnostiam. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale naozaj nechápem, prečo 68 ročná osoba, ktorá by mohla peniaze vidlami prehadzovať, má potrebu ísť radšej na ples ako na svadbu svojho syna. Caitlyn sa momentálne nachádza vo Viedni, kde sa včera konal Life Ball. Prišla tam so svojou 21 ročnou transgender kamoškou Sophiou, s ktorou trávi posledných pár mesiacov každý deň. Už sa šírili aj reči o tom, že spolu niečo majú, a aj keď to Caitlyn vehementne popiera, začínam tomu veriť.

Na Brodyho svadbu na Bali neprišli ani jeho sestry Kendall a Kylie. Tie ale narozdiel od Caitlyn nemali v sebe ani toľko slušnosti, aby mu dali vedieť – na pozvánky totiž vôbec nezareagovali, čo povedal médiám on sám. V konečnom dôsledku si ale myslím, že si Brody môže gratulovať, pretože tieto tri osoby by jeho svadobný víkend premenili na cirkus. Brody si bral svoju dlhoročnú priateľku Kaitlynn (auč, nešťastná zhoda mien) v rezorte Nihi Sumba. Novomanželia hostí poprosili, nech im nenosia žiadne svadobné dary, že viac ocenia akýkoľvek finančný príspevok na ich svadobnú cestu. Fotky zo svadby ešte nemáme, tak som vám našla aspoň fotky rezortu, kde sa konala. Fakt krása, mohli pozvať aj mňa. Ja by som na pozvánku zareagovala určite.

Caitlyn takto ťažko pracovala, takže sa nemohla zúčastniť

Brody a jeho nepodarené sestry

Brody a Kaitlynn pár dní pred svadbou

Na tomto mieste si včera povedali áno:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk