Rodinka na pláži

pridal kara 4.6.2018 o 7:46


Tichá dovolenka na Havaji.

Okej, uznávam, na pláži s malými deťmi asi úplné ticho nebude, ale keď som videla rodinku v tejto zostave ležať na piesku, hneď som si spomenula na ich najnovší film Tiché miesto. Ten som síce nevidela, keďže som dostatočný posero aj bez pozerania hororov, ale prečítala som si všetky spoilery a vyzerá to fakt dobre. Ale vzhľadom na to, že jediný ufónsky film, ktorý som prežila bez ujmy, bol Paul, a tiež vzhľadom na to, že už 14 rokov mám nočné mory zo Znamení, sa ho ani pozerať nechystám. Máme tu nejakých odvážnych pikoškárov, ktorí to videli? Bolo to také super, ako to vyzerá?

Manželia a kolegovia Emily Blunt a John Krasinski sa po nedávnej úspešnej premiére tohto filmu rozhodli dať si troška pauzu od pracovných povinností a tak aj so svojimi dvoma dcérami vyrazili na dofču na Havaj. Tam na nich žiadne vraždiace príšery nečakali, iba Ignác v kostýme palmy. Rodinku teda nafotil, ako si užívajú súkromie na vyľudnenej pláži a potmehúdsky sa smial na tom, že ani netušia, že ich niekto fotí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk