Cara Delevingne má novú frajerku

pridal WonderWoman 6.6.2018 o 21:47


Za koho vymenila Paris?

Tá Cara je ale prelietavé vtáča. Ešte pred mesiacom bola podľa všetkého stále s Paris Jackson, no dnes už sa vodí za ručičku s inou celebritnou dievčinou. A to dokonca v tom istom outfite, v ktorom v marci romanticky tancovala na ulici s Paris.

Novou vyvolenou našej Cary je momentálne Ashley Benson. Ak je vám to meno povedomé, tak vám zrejme nie je neznámy ani seriál Pretty Little Liars, v ktorom Ashley hrala jednu z hlavných postáv. Má 28 rokov, takže od Cary je o 3 roky staršia a doteraz randila (aspoň oficiálne) len s osobami opačného pohlavia. Jej posledný frajer bol mladý herec Tyler Blackburn, no viete, aká je teraz v Hollywoode móda – lesbická. V piatok večer sa spolu ruka v ruke prechádzali po New Yorku, pridávajú čoraz viac spoločných fotiek na svoje sociálne siete a niekoľko ľudí ich už videlo bozkávať sa v podnikoch. Ja tomu nedávam dlhé trvanie, ale aspoň sme si pripomenuli, že nejaká Ashley Benson existuje, takže svoj účel to už teraz splnilo…

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk