Beyoncé ukázala dvojičky

pridal WonderWoman 6.6.2018 o 23:24


A odpálila turné.

Viete, čo je sranda? Že ja som už aj zabudla, že Beyoncé má dvojičky. Predtým nám toľko pchala pred nos svoje tehotenské brucho v snahe dokázať nám, že tentokrát nie je fejkové, no odkedy sa Sir a Rumi narodili, prestala nás vďakabohu spamovať.

Ale keďže presne vie, že jej dve tajomné bábätká pritiahnu pozornosť, rozhodla sa ich svetu opäť ukázať a to rovno na svojom koncerte v rámci turné On The Run II vo Walese. Popri svojej novej práci kostolníčky totiž stíha aj koncertovať, aby mala dosť peniažkov napríklad aj na kadidlo a myrhu, ktorými musí zásobovať svoj kostol. Na pódium včera vytiahla aj svojho milovaného manžela Jay-Z-ho a spoločne premietli na obrovskom plátne fotky z ich rodinného albumu. Potom obaja niečo odspievali, Bey aj odtancovala a predviedla niekoľko kostýmov, ktoré si teda do kostola rozhodne obliecť nemôže a takto spoločne odpálili jej čerstvé turné. A peniažky sa môžu sypať.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk