Malý dedič je na svete

pridal WonderWoman 8.6.2018 o 18:45


A rodičia sa z toho veľmi tešia.

Nie, nejde o žiadneho kráľovského člena rodiny. To bude aktuálne až neskôr a určite o tom budete vedieť medzi prvými. Ale toto bábo je už teraz budúci dedič obrovského majetku, ktorý vlastní rodina jeho mamy. Je ňou totiž Chloe Green, dcéra miliardára Phillipa Greena, ktorý okrem iného vlastní aj Topshop.

No a táto jeho dcérenka ukradla chlapa inej žene a on ju za to dosť rýchlo nabúchal. Tým šikovníkom je Jeremy Meeks, asi najslávnejší kriminálnik, ktorý mal tak dobrú policajnú fotku, že mu zabezpečila vstup do modelingového sveta. Týmto dvom sa 29. mája narodil syn Jayden a o týždeň na to Jeremy podpísal rozvodové papiere so svojou bývalou manželkou Melissou. Vraj sa dohodli na vysporiadaní aj striedavej starostlivosti o ich spoločného syna, takže Jeremy si môže spokojne užívať čerstvé otcovstvo a chystať sa na svoju druhú svadbu. Koľko tomu celému dávate? Podľa mňa začne Chloe podvádzať tak rok po svadbe, respektíve vtedy mu len nevery prasknú.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk