Mimozemšťan alebo dieťa?

pridal kara 9.6.2018 o 7:02


Čo rastie v tomto bruchu?

Keď som zbadala tieto fotky, napadli mi dve veci. Najprv som sa chvíľu čudovala, pretože som úplne zabudla, že táto osoba je ešte stále tehotná. Mám pocit, akoby to trvalo už dva roky. Druhou myšlienkou bolo, že čo, dokelu, to má s tým bruchom? Myslím si, že väčšine už došlo, že hovorím o Candice Swanepoel. Tá sa mi síce za normálnych okolností neskutočne páči, no tieto fotky som vyhodnotila ako značne desivé. A preto som vás o ne nemohla ukrátiť, aj keď už máte plné zuby tehotných žien (my tiež, nebojte sa).

Keď ste pred dvoma mesiacmi komentovali, že je celá vykrivená a brucho má čudne nízko, trocha som sa čudovala, lebo vtedy som to nevidela. No ako čas beží a brucho narástlo, už sa to prehliadnuť nedá. Mám niekoľko teórií. Prvou z nich je, že v jej bruchu nerastie dieťa, ale mimozemšťan. Keby som na tej pláži bola s ňou, asi by som mala obavy, že na mňa odtiaľ vyskočí votrelec. Za jednu z možností považujem aj to, že zjedla celý melón. A tým myslím vcelku. Pretože presne tak to vyzerá. Ale teraz vážne. Mojou laickou analýzou som prišla na to, že Candice takto strašne čudne vyzerá asi kvôli tomu, že nepribrala ani gram tuku, doslova jej narástla iba maternica. To veľmi často nevidíme, a asi preto sa nám to zdá čudné. Candice by mala už každým dňom porodiť a tipujem, že už pár dní po pôrode bude práve vďaka tomu vyzerať zas tak ako predtým. Šťastná to žena.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk