Monica a Rachel

pridal kara 9.6.2018 o 20:27


Nerozlučné kamarátky.

Na Priateľoch odrástla celá moja generácia, takže predpokladám, že nie som jediná, ktorá tieto dve vidí vždy opäť rada pokope. Jennifer Aniston a Courteney Cox sú doteraz najlepšie kamošky a Jennifer bude dokonca aj svedkom na Courtinej svadbe, ktorá sa bude zrejme konať už v piatok. Predvčerom sa takto vo dvojici vybrali podporiť ďalšieho ich kamaráta, ktorý si tiež v Priateľoch zahral – ale iba epizódnu postavu. Konalo sa totiž American Film Institute Gala na počesť Georgea Clooneyho, ktorý tam dostal cenu za celoživotný prínos.

Jen a Court si na túto príležitosť očividne zladili outfity – obe prišli v dosť hrozných čiernych šatách. Okrem toho ale vyzerali obidve dobre. Jennifer si nechala opäť zahustiť blond melír a prišla s novou ofinkou, ktorá sa jej podľa mňa vždy brutálne hodila. Courteney sa zas pred dvoma rokmi vykašľala na skrášľovacie procedúry, ktoré z nej robili skôr príšeru, a tak už vyzerá dobre aj ona. Už síce nikdy nebude vyzerať tak ako predtým, než sa začala so svojím ksichtom príliš babrať, no aspoň sa už na seba opäť podobá.

Courteney, Jimmy Kimmel a Jen

muž večera George a Amal







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk