Osem žien

pridal kara 9.6.2018 o 5:51


Na premiére Ocean´s 8.

No čo, priznajte sa, koľkí z vás nevydržali a utekali už na premiéru tohto filmu? Ja som ešte nebola a asi sa ani nechystám, radšej si to pozriem v pohodlí domova. V kine si film len tak nestopnete, aby ste sa mohli ísť vycikať. Doma na gauči je to skrátka lepšie. Film ale vyzerá dobre a určite si ho nenechám ujsť.

Keďže už od štvrtka beží aj v našich kinách, tento týždeň nemohla chýbať ani veľká celosvetová premiéra so všetkými herečkami. V utorok teda nakráčali Cate Blanchett, Awkwafina, Sarah Paulson, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter a Rihanna na červený čierny koberec v New Yorku. Z fotiek je jasné, že si dobre rozumejú, takže natáčanie filmu pre nich musela byť celkom zábava. Doteraz majú hromadnú správu, v ktorej spolu všetky komunikujú. Koho šaty sa vám páčia najviac? Mne sa nepáčia ani jedny a skôr mám problém rozhodnúť sa, či sú horšie tie Rihannine alebo tie, čo má na sebe Sarah Paulson.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk