Sarah Jessica Parker v pyžamku

pridal kara 9.6.2018 o 20:23


Nestihla sa prezliecť, kým vybehla z domu.

Už tu zopár diskusií o týchto pyžamkových outfitoch bolo, takže rovno na úvod uvediem na pravú mieru, že toto nie je iba ten super moderný outfit, ktorý ako pyžamo vyzerá, v tomto prípade naozaj o pyžamko ide. Sarah Jessica parker ale v tomto prípade asi nemala úplne na výber, pretože tento outfit si zrejme nevybrala sama. Do ulíc New Yorku teda nevybehla takto oblečená z domu naozaj, ale iba akože. Natáčala totiž reklamu pre značku spodného prádla Intimissimi.

Tí ju teda obliekli do ich saténového pyžama a do čipkovanej podprsenky a Sarah sa v tomto outfite tvárila, že beží na poslednú chvíľu z domu, až kým dobehne na červený koberec. Asi tým chceli znázorniť, že ich výrobky sú také exkluzívne, že sa v nich rovno môžete vybrať na exkluzívnu udalosť. To síce v bežnom živote asi nebude úplne reálne, ale ako reklama to poslúži. Sarah mala na natáčaní aj dablérku a ja nejako neviem prísť na to, aký bol dôvod. Z Ignácových fotiek to totiž nevyzerá tak, že sa tam natáčali nejaké nebezpečné scény, ktoré nemohla odohrať ona sama, takže asi to zistíme až vtedy, keď bude reklama už vonku.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk