Tak je tehotná či nie?

pridal WonderWoman 10.6.2018 o 9:28


Ako je to?

Blac Chyna je (podobne ako kentaur, na ktorého sa tak podobá) záhadný tvor. Ak by sa ženská maternica nachádzala v zadku, tak by bolo jasné, že čaká minimálne dvojčatá, ale takto nie je isté, či ju naozaj nabúchal jej osemnásťročný frajer, alebo sa len poriadne nažrala a kvasí jej to v žalúdku.

V piatok Chyna nafúkala zadnicu a balóny a vybrala sa na škôlkarsku oslavu svojho prvorodeného syna Kaira. Na túto príležitosť zvolila naozaj veľmi vhodné šaty – s výstrihom až po pupok a dokonale obtiahnuté. Až tak, že sa jej pod nimi rysovalo väčšie bruško. Jasné, aj moje brucho môže takto vyzerať po návšteve all you can eat reštaurácie, ale vždy, keď na takúto večeru idem, prezieravo si dám čo najvoľnejšie oblečenie, pod ktoré to brucho schovám. Takže sa mi akosi nezdá, že by si Chyna dala niečo obtiahnuté, keď vie, že to v ten deň s jedlom prehnala. Skôr sa prikláňam k tomu, že už nemá dôvod tajiť svoje tehotenstvo, naopak, rada ho využije, aby sa zase zmedializovala. Čo myslíte vy?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk