Chlpatá príšera útočí

pridal WonderWoman 11.6.2018 o 5:07


Skry sa, kto môžeš.

Predstavte si, že ste na letnej dovolenke pri mori. Ležíte na lehátku na pláži, chytáte bronz, popíjate sladký drink. V jednej chvíli si poviete, že je čas ísť si zaplávať. Kráčate do vody, najprv namočíte chodidlá, potom lýtka, už ste skoro do pol pása vo vode, keď sa z nej zrazu rovno pred vami vynorí táto príšera a vytasí na vás svoje chlpaté pazuchy. Viem, že mnohí cikajú do vody, ale tentokrát ste si cvrknúť nechceli. Mohla za to Bella Thorne.

Tá totiž naďalej pokračuje v neholení sa a čo je horšie – ten porast pod pazuchami jej stále viac hustne. Žiletku si nezbalila ani na Havaj, kde momentálne dovolenkuje a straší miestnych aj kúpajúcich sa turistov. Prosím, vie mi niekto vysvetliť význam týchto chlpatých pazúch? Súvisí to s feminizmom, alebo sa len snaží žiť viac ekologicky? Ak áno, prečo si ostatné partie svojho tela holí? Alebo je to fakt len tupé nasledovanie momentálneho trendu, ktorý ani neviem kedy a odkiaľ prišiel? Za akékoľvek objasnenie tejto nechutnosti budem vďačná.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk