Ben Affleck predáva dom

pridal kara 12.6.2018 o 21:32


Ako vystrihnutý z filmu The Notebook.

Ani neviem prečo, ale v sekunde, ako som zbadala fotky domu, ktorý predáva Ben Affleck, som mala silné flashbacky na film The Notebook. Na pozemku sú až tri domy – hlavný dom, letné sídlo a hosťovský, ku ktorému som fotku nenašla, ale prvé dva vyzerajú úplne ako vystrihnuté z natáčania. Aj pozemok okolo, a dokonca k nim patrí aj drevený dok. Nedalo mi to až natoľko, že som si dohľadala, kde sa film natáčal, a zistila som, že tieto domy sú od seba vzdialené približne 300 kilometrov. Aj to je možno dôvod, prečo sú postavené v takom podobnom štýle.

Ben si tento pozemok a tri domy v Georgii kúpil v roku 2003, keď chodil s Jennifer Lopez, a vraj tam pravidelne trávili čas. Vtedy za to zaplatil 7, 1 milióna dolárov, no teraz pýta 8, 9 – čo nie je až také desivé navýšenie, aké väčšinou predvádzajú celebrity pri predaji nehnuteľností. V hlavnom a zároveň najväčšom dome sú k dispozícii 4 spálne, 4 kúpeľne a jedna samostatná toaleta. Nechýbajú veľké šatníky, bazén, krytá terasa a golfové ihrisko. Tak čo, kúpili by ste? Ja iba v prípade, že by to obýval Ryan Gosling.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk