Jamie Foxx prefackal ženu

pridal kara 15.6.2018 o 10:31


Nie rukami, ale penisom.

Bodaj by to bol iba clickbait, ale nie je. Toto sa momentálne naozaj rieši v zahraničných médiách. Nejaká tajomná neznáma podala na Jamieho trestné oznámenie, v ktorom tvrdí, že sa ju v roku 2002 na párty v jeho dome snažil donútiť, aby ho vyfajčila, no keď odmietla, prefackal ju penisom. Po incidente za ňou vraj prišiel nejaký Jamieho kamarát a povedal jej, že musí z párty odísť. Išla teda domov do Los Angeles a na druhý deň mala panický záchvat, po ktorom išla do nemocnice. Teraz po 16tich rokoch si na tento incident zázračne spomenula – údajne ju inšpirovalo #MeToo a chcela, aby bol o tom policajný záznam pre prípad, že by sa našli aj ďalšie Jamieho obete.

Premlčacia doba je v Las Vegas tri roky, čiže tým nič iné aj tak nedosiahne. Respektíve okrem toho, že ju teraz žaluje samotný Jamie – konkrétne za falošné obvinenie. Jamieho právnik sa vyjadril nasledovne: „Jamie Foxx kategoricky odmieta to, že sa táto udalosť niekedy odohrala. Prvýkrát sa dopočul o tomto incidentne, ktorý sa údajne odohral pred šestnástimi rokmi, až keď dnes jeho zástupcov kontaktovalo TMZ pre vyjadrenie. Tento údajný incident nebol nahlásený na políciu v roku 2002 a ani v nasledujúcich šestnástich rokoch až do minulého piatku, pretože sa skrátka nikdy nestal.“

Jamie už teraz penisom facká iba Katie Holmes

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Jamie Foxx, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk