Koho riť?

pridal kara 15.6.2018 o 10:15


Tak toto fakt neuhádnete.

Žeby Blac Chyna? Alebo Kim Kardshian? Alebo nedajbože Jennifer Lopez? Nie, nie a nie. Že Beyoncé definitívne preplo už vieme nejaký ten piatok, počas jej posledného tehotenstva sa nám totiž rada a často prezentovala holá aj oblečená zo všetkých rôznych uhlov. Momentálne už ale tak troška klesla na úroveň Kim Kardashian, ktorou tak strašne opovrhuje, z čoho má údajne hroznú srandu nielen Kim, ale aj ja. Zúfalci Bey a Jay majú celkom problémy zaplniť štadióny na ich najnovšom turné On the Run II, a tak skúšajú overené metódy, s ktorými prišla Kim Kardashian.

V stánku s merchom predávajú na koncertoch aj knihu On the Run II Book, v ktorej nájdete kopec fotiek Beyoncinej holej rite. Nechýba ani fotka tesne po sexe, na ktorej sa k sebe holí túlia. Ľutujem toho asistenta, ktorý musel túto fotku zhotoviť. Nepodarilo sa mi zistiť, za koľko sa táto kniha predáva, ale som presvedčená o tom, že aj cena bude viac než zábavná. Pamätáte si, ako sa počas ich prvého turné šírili každý druhý deň internetom infošky o tom, že sa budú rozvádzať? Tak teraz majú novú taktiku – momentálne sa totiž špekuluje o tom, že je Beyoncé opäť tehotná. Na pódiu totiž behá v čudných kabátových oblečkoch a vyzerá to tak, že má bruško. Pochybný magazín Star, samozrejme, hneď prišiel s informáciami od blízkeho zdroja, že to neplánovali, no Bey je nadšená. A vraj musela na poslednú chvíľu meniť garderóbu celého turné. Ja im to ale aj tak nežeriem, a nežerie im to ani Blind Gossip. Podľa nich je to len trápna snaha prilákať ľudí na koncert, ktorá ale zatiaľ nevychádza. Plánujú teda niečo ešte zábavnejšie – zverejniť sex tape. Teda ale akože nechcene, akože im ho ukradnú, veď viete, ako to chodí…

zase tehotná?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk