Koho riť?

pridal kara 19.6.2018 o 21:23


Aj teraz uhádnete?

Moja superschopnosť predvídať správanie celebrít (napr. potrat Courtney Stodden, ktorý som predpovedala v prvej pikoške o jej tehotenstve) ma asi rokmi začala opúšťať. Keď som vám totiž písala pred pár dňami pikošku s rovnakým názvom, bola som presvedčená o tom, že nikto z vás neuhádne – pretože mňa tie fotky celkom zaskočili. A napriek tomu ste to skoro všetci uhádli. V kútiku duše teda dúfam, že som dostala aspoň niektorých z vás a že ste si aspoň na chvíľu mysleli, že na fotke je opäť Beyoncé a Jay-Z.

No ak ste si to čo i len na chvíľu mysleli, mýlili ste sa. Tentokrát sa jedná o riť Sabriny Dhowre, ktorá je zasnúbená s Idrisom Elbom. Ruka na jej zadku teda celkom logicky tiež nepatrí Jay-Zímu (aj keď ani to by nebolo veľmi prekvapivé), ale práve Idrisovi. Takto si momentálne v spoločnosti priateľov užívajú dovolenku na jachte na Ibize. Idrisa už tuším nejako opúšťa jeho sexošstvo a niekto by mu mal urgentne nakrémovať lakte. A čo sa týka jeho polovičky… No, poviem to takto: keby ste mi povedali, že si mám predstaviť 29 ročnú modelku, asi by som si nepredstavila ženu, ktorá vyzerá takto.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk