Khloé porozpráva o Tristanovej nevere

pridal Lilinka 20.6.2018 o 14:58


Ale najskôr si spolu odskočia na hranolky do Mekáča.

Jasné ako facka. Khloé sa konečne vyjadrí k Tristanovej nevere v pätnástej sérii reality šou Keeping Up with the Kardashians (Oh my god, naozaj to má pätnástu sériu?). Hoci ju otec jej čerstvej dcérky, ktorej dala epické meno True (pravda), niekoľkokrát podviedol a verejne sa to prepieralo, Khloé to, zdá sa, typicky po Kardashiansky speňaží. Tuším sú tie Kardashianky naozaj bez chrbtovej kosti. Či je s ňou Tristan naozaj, alebo ho len donútila podpísať zmluvu s diablom, že sa budú ešte nejaký ten čas hrať na šťastný párik, to sa asi naozaj nedozvieme. Aspoň nie teraz. Možno ho len zneužila ako darcu spermií, pretože jej tikali biologické hodiny.

Každopádne sa momentálne hrajú na šťastnú rodinku, ktorá spolu trávi romantické večery v Los Angeles, kam od Tristana ušla a odsťahovala sa k svojej rodine. Sem tam si vybehnú do Mekáča na hranolky a kolu, akoby sa nechumelilo. To sa nášmu Ignácovi podarilo nafotiť, keďže je na týchto dvoch idiotov nasadený. Uvidíme, ako sa bude tento bullshit ďalej vyvíjať.

Na výlete do Mekáča

iný večer na večeri

Chúďa malé, True. Tiež by som sa takto tvárila, keby som mala takých rodičov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk