Rodinný obed

pridal kara 20.6.2018 o 21:33


Deň otcov bolo treba poriadne osláviť.

Priznajte sa, vy ste oslávili? Mám taký pocit, že o Dni matiek sa všade hovorí aj mesiac vopred, no na Deň otcov sa nejako zabúda. Vlastne mám pocit, že sa o ňom vôbec začalo hovoriť len pár rokov dozadu. Ak ste teda náhodou nevedeli, tak všetci otcovia oslavovali uplynulú nedeľu. Miley tento deň registruje, a tak zorganizovala rodinný obed, aby s tatkom oslávila. Chýbalo na ňom ale celkom dosť veľa jeho detí – ak ste totiž nevedeli (pretože ani ja som nevedela), Billy Ray má detí rovno 6. Okrem Miley a Noah majú s Tish ešte syna Braisona a Billy má ešte z predošlého vzťahu syna Christophera, o ktorých existencii som dodnes ani len netušila. Okrem Noah a Miley som evidovala iba to, že Tish má z predošlého vzťahu dcéru Brandi a syna Tracea, ktorých si Billy adoptoval ako malých a majú aj jeho priezvisko.

Na rodinný obed zamierila iba Miley, ktorá prišla s Liamom. V obľúbenej reštike Nobu sa stretli s jej rodičmi a Ignác ich načapal pri odchode. Miley bola celá oblečená, dokonca ešte aj normálne, a vyzerala fakt dobre. Vzťah s Liamom jej očividne prospieva a ja mu nikdy neprestanem byť vďačná za to, že už sa konečne nemusíme pozerať na jej podozrivo zväčšené zreničky, vyplazený jazyk a holé cecky. Celkom ma pobavilo, keď za nimi vyšli jej rodičia, ktorí vyzerali ako zmutovaná verzia Miley a Liama. Ešte aj oblečenie si skoordinovali – Miley s mamou modré rifle a sivý svetrík, chlapi zase nohavice rovnakej farby a čierny vršok. Žeby pohľad do budúcnosti, ako budú za 20 rokov Miley s Liamom vyzerať?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk