Vyškerení rodičia

pridal kara 20.6.2018 o 20:47


Eva Longoria a José Bastón sa tešia z bábätka.

A určite aj z toho, že Eva už konečne porodila a v procese nepraskla. Miestami sme totiž mali kolektívne obavy z toho, že to tak dopadne. Matematika ale nepustí, takže keďže sa v 157 centimetrov vysokej Evičke nachádzal človek dlhý ako približne tretina z nej, je to viac než pochopiteľné. A keď už sme pri tej matematike – tá mi síce nikdy nešla, ale mám pocit, že som práve prišla na jeden celkom zaujímavý fakt. Vypočítala som, že Eva porodila na deň presne 6 mesiacov od oznámenia tehotenstva. Jej hovorca vtedy tvrdil, že je už v štvrtom mesiaci, takže mi to vychádza tak, že to oznámili hneď v prvý deň, ako prekročili hranicu troch mesiacov.

Evička porodila včera v Cedars-Sinai Medical Center v Los Angeles a fotku so synčekom rovno poskytla magazínu Hola. Mal 3090 gramov a volá sa Santiago Enrique Bastón, čo hodnotím ako prekvapivo normálne a necelebritné meno. Teda na naše pomery asi nie, ale Eva má mexické korene a José odtiaľ pochádza a na tie pomery to normálne meno určite je. A Santiago je vlastne celkom pekné, nemyslíte?

Eva cez víkend

A keďže pikošiek o deťoch je vždy priveľa, tak si dajme dva v jednom – včera porodila syna aj Candice Swanepoel. Detaily zatiaľ známe nie sú, prezradila iba to, že rodila doma.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk