Frances Bean Cobain predáva dom

pridal kara 22.6.2018 o 19:41


Domu, v ktorom bývala s exmanželom, sa chce rýchlo zbaviť.

Tomu hovorím rýchlovka. Iba pred mesiacom súd konečne rozdelil majetok teraz už bývalých manželov Frances a Isaiahu, a Frances už sa rozhodla dom, v ktorom spoločne bývali, predať. Predpokladám, že to, že Isaiah obvinil jej mamu z plánovania jeho vraždy jej asi pomohlo celkom rýchlo sa rozhodnúť, že túto životnú kapitolu chce nadobro zavrieť.

Dom v Hollywood Hills si kúpila v roku 2011, keď sa dostala k dedičstvu po tatkovi, a zaplatila zaň 1, 8 milióna dolárov. No uznajte, to je ešte celkom skromné – teda aspoň vzhľadom na to, k akým peniazom sa dostala bez vlastného pričinenia a v porovnaní s tým, ako radi rozhadzujú celebritné detičky. Ubehlo pár rokov a Frances tam určite niečo aj prerobila, a tak za neho teraz pýta 2, 7 milióna. Dom v španielskom koloniálnom štýle bol postavený v roku 1930, má rozlohu 311 metrov štvorcových a nachádzajú sa v ňom 4 spálne, 3 kúpeľne a jedna samostatná toaleta. Toto je tuším prvý celebritný dom na pikoškách, ktorý nemá bazén. Frances je očividne skromné dievča a domček je na ňu až šokujúco normálny, nemyslíte?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk