Heidi Klum na prechádzke

pridal WonderWoman 23.6.2018 o 17:04


Kto jej robil spoločnosť?

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Už dlhšie sme sa mnohí pýtali, čo je s deťmi Heidi Klum. Má ich ešte vôbec? Stará sa o ne? Nežijú samé, len s opatrovateľkou? Alebo ich má v plnej starostlivosti Seal? Vie Heidi, že má štyri deti? Vyzerá to tak, že vie.

Heidi sa totiž väčšinu času venuje svojej práci a frajerom. S deťmi ju vídame naozaj minimálne a ich absencia v jej spoločnosti začala dosť biť do očí. A keďže Heidi (rovnako ako mnohé iné celebrity) číta Pikošky, povedala si, že nám ukáže, že deti stále má. Minimálne dve z nich. Včera totiž vytiahla svoju 14 ročnú dcéru Helene na prechádzku v New Yorku, presnejšia ju vzala na večeru do japonskej reštaurácie Takashi a neskôr sa k nim pripojila aj deväťročná Lou. Tá je biologické dieťa Heidi a Seala, Helene má Heidi z predchádzajúceho vzťahu. To len aby vás nezmiatla rozdielna farba ich pletí. Heidi, ktorá tento deň so svojimi dvoma deťmi absolvovala v mikine Tokio Hotel a odpromovala tak skupinu svojho frajera, si môže odfajknúť jednu z povinností na zozname – ukázať svetu, že je ešte stále mama. A môže sa ďalej venovať svojmu Tomovi Kaulitzovi, s ktorým strávila deň predtým v posteli a zavesila si to na Instagram. Fotku s deťmi som tam nenašla…

Deň predtým s frajerom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk