Fakt sú spolu

pridal WonderWoman 24.6.2018 o 21:46


Už to dali jasne najavo.

Vlastne ani neviem, čo som čakala. Pri niektorých celebritných pároch totiž odpočítavam dni do ich rozchodu a pri Justinovi Bieberovi a Hailey Baldwin som si nebola istá, či sa k sebe vrátili tak naozaj, alebo si len jednorázovo pripomínajú staré časy. Pravda je však taká, že sú reálne opäť spolu a vraj z veľmi jednoduchého dôvodu.

Náš obľúbený portál Blind Gossip totiž prišiel s informáciou, že Justin je s Hailey len preto, aby potrestal Selenu. Tá vraj neodpovedá na jeho správy a ignoruje ho, tak zosnoval plán pomsty a dal sa dokopy s Hailey, ktorú vraj Selena neznáša. Nikdy sa spolu nebavili a Hailey o nej nerozprávala veľmi pekne, takže v Justinovej hlave sa to javilo ako skvelý nápad. Možno aj preto sa vo štvrtok v uliciach New Yorku predvádzal s Hailey, držali sa za ruky a bozkávali uprostred chodníka. Niečo mi však hovorí, že Selena to má totálne na háku.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk