Rande v Malibu

pridal WonderWoman 24.6.2018 o 11:00


Amber a Vito na večeri.

Odkedy sa v máji prevalilo, že Amber Heard zrecyklovala frajera po Heidi Klum, nemajú s Vitom potrebu svoj vzťah tajiť a ukrývať sa v tmavých autách, ako dovtedy. Aj keď je pravda, že v tom aute skrývali zrejme niečo iné, ako svoj vzťah. Ale potom si povedali, že fúknuť si môžu aj v kľude doma a potom sa môžu bez obáv vybrať na spoločnú večeru.

Spravili to tak aj v piatok, keď sa rozhodli navštíviť obľúbenú reštauráciu Nobu v Malibu. Amber bola nenalíčená, čo samozrejme v jej prípade vôbec nevadí, keďže je pekná aj bez šminiek. Zato Vito je pre mňa presne ten typ slizkého chlapa, na ktorom nechápem, čo ženy vidia. Hnusné nagelované vlasy s maličkými kučerami a od pása dolu bol oblečený ako sedemdesiatnik. Ale vidíte, Amber na takých veciach nezáleží. Dôležité je, že má Vito dobré srdce a ferrari, na ktorom ju po večeri odviezol v ústrety ďalším spoločným dobrodružstvám.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk