Už sú svoji

pridal WonderWoman 24.6.2018 o 10:48


Jon Snow a Ygritte sa vzali.

Tak toto bola presne tá svadba, na ktorú by som rozhodne chcela byť pozvaná. Romantika ako vyšitá – seriálová láska, ktorá sa preklenula aj do skutočného života, bola spečatená manželským sľubom a to za účasti viacerých ďalších hercov z Game of Thrones. No povedzte, ktorý seriálový fanúšik by tam nechcel byť?

Svadba Kita Haringtona a Rose Leslie sa odohrala včera na hrade jej rodičov v Škótsku. Áno, jej rodina vlastní historický hrad, čítate správne, a vlastní ho už celé stáročia, pričom Rose vo Wardhill Castle vyrástla. Jej otec je totiž hlavou Leslieovského klanu, čo vo mne vzbudzuje ešte väčší wow efekt z tohto celého. Medzi pozvanými hosťami samozrejme nechýbali ani Peter Dinklage, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams a ďalší seriáloví kolegovia Kita a Rose. Nevesta bola krásna, ženích na začiatku trošku nervózny, no po obrade už obaja žiarili šťastím a to im želáme aj my do ich spoločného manželského života.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk