Chudáčik Johnny Depp

pridal kara 25.6.2018 o 20:06


Na svoj smutný prefetovaný život sa posťažoval magazínu Rolling Stone.

Že sa Johnnyho kariéra (a asi aj život) rúti dramatickou rýchlosťou ku koncu, tuším už nejaký ten piatok. Krása v čudu, prachy tiež, do toho obvinenia z násilia, z neplatenia zamestnancom a z prefetovaných nocí. To všetko boli doteraz len také dohady, no Johnny sa rozhodol ich všetky potvrdiť v najnovšom rozhovore pre Rolling Stone magazín. Teda, aby som bola presná, to asi nebol úplne jeho zámer, ale presne tak to vypálilo. Celý rozhovor nájdete tu, pretože to sa nedá ani prekladať, aký je to šialený bordel.

Johnny strávil s redaktorkou 72 hodín, ktoré našupu celé prechlastal, prehúlil a asi aj kadečo iné – v jednej pasáži redaktorka opisuje, akí sú pred svitaním všetci vyčerpaní, potom sa Johnny na 5 minút vyparil a vrátil sa plný energie. Nieee, to vôbec nebolo tým kokaínom, ktorý si išiel šňupnúť do kúpeľne, to iba po ceste narazil na Red Bull. Dokonca aj samotná redaktorka toto jeho vyvádzanie prirovnala k posledným dňom Elvisa Presleyho – pretože napísať to na rovinu, že toto sú Johnnyho posledné dni, by si už asi nemohla dovoliť. Johnny jej opileckým bľabotaním rozprával o tom, ako prišiel takmer o celých 650 miliónov dolárov, ktoré za svoju kariéru zarobil. Viní z toho každého od manažéra, finančného manažéra, jeho brata, sestry, psa, koňa… Ups, tie posledné dve už nie. Skrátka – on je v tom nevinne, aj keď mesačne rozfláka 2 milióny. Možno by sa vám mohlo zdať, že si tie peniaze ľahko zarobí naspäť, no to sa asi nestane – reči o tom, že si nepamätá scenáre, totiž nie sú iba reči a Johnny sa už o to ani nesnaží – má v uchu sluchátko a na pľaci človeka, ktorý mu jeho vety číta. Myslím, že J.K. Rowling ešte oľutuje, že na neho stavila a ešte sa ho aj verejne zastala, úprimne totiž ostanem šokovaná, ak Johnny bude žiť tak dlho, aby Fantastic Beasts sériu stihol dotočiť. Ak ho totiž niekto okamžite nezoberie a neodvezie aspoň na rok na nejakú odvykačku, nedopadne to dobre. O Amber sa rozprávať nemohli, pretože obaja podpísali zákaz, čiže nemôže povedať ani jej meno, porozprával ale o tom, ako to vyzeralo, keď skončilo ich manželstvo. To skončilo v deň, kedy zomrela aj jeho mama, ktorú opísal ako najnepríjemnejšieho človeka, ktorého kedy stretol. Johnny sa opäť trocha poľutoval, že spadol na úplne dno, pil vodku na raňajky a tak. Táto jeho spoveď už dostala aj prezývku list na rozlúčku kariére.

Johnny momentálne koncertuje po Európe s kapelou The Hollywood Vampires







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk