Z dcéry vyrástol syn

pridal kara 25.6.2018 o 7:06


Z dcéry Cynthie Nixon sa stal Seph.

Cher už nie je jediná celebrita, ktorá porodila dcéru, no teraz už má syna. Rovnaká situácia nastala aj v rodine Cynthie Nixon. V piatok sa konal pochod s názvom Trans Day of Action a Cynthia v ten deň túto novinku oznámila na svojom Instagrame. K fotke napísala, že je veľmi hrdá na svojho syna Samuela Josepha Mozesa (prezývajú ho Seph), ktorý tento mesiac úspešne ukončil vysokú školu. Dodala, že vzdáva hold jemu a aj každému, kto sa zapojil do Trans Day of Action.

Keďže momentálne Cynthia kandiduje za guvernérku New Yorku, vyslúžila si aj trocha kritiky od niektorých ľudí za to, že príspevok bol tendenčný a takto pred voľbami jej ide určite iba o to, aby si tým nahnala hlasy trans komunity, keďže doteraz o tom mlčala napriek tomu, že Samantha už niekoľko rokov žije ako Seph. To sú aspoň dohady médií, ktoré tak súdia z jeho fotiek na sociálnych sieťach. Seph sa narodil v novembri 1996 ako Samantha Cynthii a jej partnerovi Dannymu Mozesovi. Tí sa ale v roku 2003 rozišli a o rok na to už Cynthia randila s jej terajšou manželkou Christine. Cynthia si zrejme už Dannyho priezvisko poriadne nepamätá, a to napriek tomu, že s ním bola 15 rokov, keďže v príspevku na Instagrame napísala Moses namiesto Mozes a až neskôr to opravila.

Cynthia a Samantha kedysi

Cynthia a teraz už Seph

Cynthia a Danny Mozes

Cynthia a Christine Marinoni







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk