Jacksonovci smútia

pridal kara 29.6.2018 o 21:24


Joe Jackson zomrel.

Pred týždňom som vás informovala o tom, že Parisinho dedka hospitalizovali s posledným štádiom rakoviny pankreasu. Už vtedy do médií prenikali informácie, že Joe má pred sebou pravdepodobne už iba zopár dní, no keďže Paris ešte v tom čase nevyzerala veľmi utrápene, myslela som, že iba dramatizujú. Nedramatizovali. Joe pôvodne údajne bránil rodine v návštevách, pretože nechcel, aby ho v takom stave videli, no nakoniec návštevy povolil a ako 89 ročný zomrel v stredu obklopený svojou rodinou.

A rodina je to naozaj veľká, keďže mal 11 detí. Jeho blízki sa s ním lúčia na sociálnych sieťach a Paris priznala, že ho donútila, aby jej sľúbil, že ju navštívi ako duch. Vyhlásenie vydali aj zástupcovia značky Michaela Jacksona: „Sme veľmi zarmútení smrťou pána Jacksona a vyjadrujeme úprimnú sústrasť pani Katherine Jackson a rodine. Joe bol silný muž, ktorý si bol vedomý svojich chýb a ktorý hrdinsky dotiahol svojich synov a dcéry od oceliarní v Indiane až po celosvetovú obrovskú slávu.“

LaToya, Joe, Janet

RIP, Joe a Michael







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk