Svadobný víkend

pridal kara 1.7.2018 o 8:50


Z Kaley Cuoco a Vanessy Paradis sú odvčera vydaté ženy.

Leto sa začalo a ako to už býva, soboty sú zvyčajne venované svadbám. Inak to nebolo ani túto sobotu, keď sa nám vydali dokonca až dve celebrity. Pre jednu z nich to je prvý pokus, tá druhá to už predtým raz skúsila. V tomto prípade ale verím, že už to dopadne dobre a nebudeme za necelé dva roky opäť písať o rozvode. Reč je, samozrejme, o Kaley Cuoco. Tá sa včera vydala za Karla Cooka, s ktorým tvorí pár niečo vyše dvoch rokov. Svoje decembrové zásnuby dôkladne zdokumentovali na sociálnych sieťach, pri svadbe sa ale trocha krotili – Kaley zverejnila iba dve fotky, jednu po obrade a druhú pred začiatkom hostiny. S 27 ročným Karlom majú rovnaké iniciálky, takže ich svadba bola s podtitulom KC2. Nech im teda tie iniciály prinesú šťastie. Možno sú si fakt súdení, veď Kaley mala ešte dávno pred Karlom na Instagrame nick Norman Cook po svojom psovi, ktorý teda s Karlom zdieľa svoje priezvisko tiež. Náhoda?

Druhá, ktorá sa včera rozhodla vstúpiť do manželského zväzku, je Vanessa Paradis. Tá sa v marci tohto roku zasnúbila so Samuelom Benchetritom. Zoznámili sa počas práce na filme Chien v roku 2016, takže sú spolu tiež už dva roky. Pôvodne sa síce písalo o tom, že svadba bude na ostrove Île de Ré, no nakoniec si povedali áno v malej obci Saint-Simeon neďaleko Paríža. Svadba sa konala na mestskom úrade v prítomnosti najbližšej rodiny a priateľov. Nechýbali ani Vanessine dve deti – syna Jacka môžete vidieť na poslednej fotke vzadu v bielom, jeho zdravotné problémy teda asi našťastie neboli také vážne.

KC2

Vanessa







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk