Čítanie na pláži

pridal kara 5.7.2018 o 7:56


Sarah Jessica Parker oddychuje v Montauku.

Pamätáte si ten diel Priateľov, keď išli na pláž do domu, ktorý bol plný piesku? Jeden z mojich najobľúbenejších dielov. A teraz som si so zdesením uvedomila, že už som asi dva roky nepozerala Priateľov. Hneď dnes to napravím. Ale nie o tom som chcela. Chcela som o tom, že na tom istom mieste, na ktorom pred dvadsiatimi rokmi dovolenkovali Priatelia, teraz dovolenkuje aj Sarah Jessica Parker. Keďže je to neďaleko New Yorku a zrejme si vyrazila len na otočku a sama trocha si oddýchnuť, je to celkom pochopiteľná voľba destinácie, aj keď by určite mala aj na to, aby si zašla na nejakú krajšiu pláž.

SJP ale nie je náročná, jej stačí trocha piesku a kniha. Takto sa slnila cez víkend a na sebe mala čierne jednodielne plavky. Úplne v pohode by si mohla dovoliť aj bikiny, keďže napriek tomu, že má 53 rokov, má postavu stále super. To ale nie je veľmi prekvapujúce, keďže hoci Sarah možno nie je úplne najkrajšia do tváre, vlasy a postavu mala vždy skvelé.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk