Anistonka opäť randí

pridal kara 6.7.2018 o 19:20


A vraj nie iba s jedným mužom.

Jennifer je oficiálne slobodná od polky februára, kedy s Justinom Therouxom oznámili, že idú od seba. Hoci veľmi ťažko to označiť tak, že boli vôbec spolu, keďže to stále vyzerá tak, že neboli vôbec zosobášení, Jennifer žila v LA a Justin žil v New Yorku, kde trtkal všetko, čo videl. Justin v tom aj pokračuje, a tak už od ich rozchodu prekotil minimálne Petru Collins, ale pravdepodobne aj Selenu Gomez a Emmu Stone (s tou podľa mňa má aj niečo viac, Gossip Cop tiež tvrdí, že nie sú len kamaráti). A tak nastal čas, aby sa posunula ďalej aj Jennifer.

Podľa informácií UsWeekly opäť randí. A nie iba s jedným, ale rovno s dvoma mužmi. Po rokoch konečne urobila zmenu a vybrala si chlapov, ktorí nie sú zo šoubiznisu. Jeden z nich je nejaký technologický gigant, s ktorým ju zoznámili spoloční priatelia. Vraj sa nedávno rozviedol s manželkou a momentálne sa snaží sa získať Jenniferino srdce, no celé to držia v tajnosti. Druhým by mal byť nejaký kreatívec, s ktorým sa pred pár mesiacmi stretla pri práci na spoločnom projekte. Americký bulvár asi spí, keď nie sú schopní vypátrať totožnosť týchto chlapov. Už teraz som zvedavá, ktorého si nakoniec vyberie.

2011-2018: Justin Theroux, s ktorým sa dala dokopy počas natáčania Wanderlust

2008-2009 mala zatmenie mozgu a chodila s Johnom Mayerom

2005-2006: Vince Vaughn. S ním sa vraj dali dokopy po natočení filmu The Break-Up, no ja si ešte stále myslím, že išlo iba o PR kvôli spropagovaniu filmu a kvôli tomu, aby jej už dali médiá pokoj s Bradom.

1998-2005: Brad Pitt

V roku 1998 vraj chvíľu randila aj s Paulom Ruddom.

1995-1998 randila s Tateom Donovanom, ktorého si môžete pamätať aj z Priateľov. Vraj nevedel prekúsnuť jej úspech.

V roku 1995 chvíľu randila s Adamom Duritzom – spevákom z Counting Crows.

1990-1994: Daniel McDonald. Pred pár rokmi ho označila za toho pravého, no že vtedy mala iba 25 a bola sprostá. Daniel neskôr zomrel na rakovinu.

V roku 1990 chvíľu chodila aj s hereckým kolegom Charliem Schlatterom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk