Zaľúbení potápači

pridal kara 7.7.2018 o 19:09


Na dovolenke v Karibiku.

Týchto dvoch zaľúbencov ste asi len podľa titulnej fotky nespoznali, a ak áno, tak klobúk dole, pretože ich spolu vidíme naozaj málokedy aj tvárami smerom k objektívom. Ide totiž o Taylor Swift a jej frajera Joea Alwyna. S tým sa od začiatku pred médiami skrývajú, takže vidieť ich spolu je naozaj ojedinelé.

Deň nezávislosti sa spolu rozhodli osláviť v Karibiku, konkrétne na ostrovoch Turks and Caicos. Joe sa tam musel cítiť takmer ako doma, keďže ide o zámorské územie Spojeného kráľovstva. Oslavovali len vo dvojici a prejavy lásky si asi šetrili až na hotel, ale napriek tomu som si hneď spomenula na Taylorine oslavy Dňa nezávislosti spred dvoch rokov. Určite si ešte aj vy pamätáte Toma Hiddlestona v tielku s nápisom I <3 TS.  Joe si zatiaľ podobne infantilné vyjadrenia lásky odpúšťa, za čo má u mňa plusový bodík. Som zvedavá, koľko tento vzťah vydrží. A možno im to aj vydrží, ktovie, veď toto je zatiaľ tuším jej najdlhší vzťah, už sú spolu približne rok a pol. Môžeme uzatvárať stávky, či budeme skôr písať o zásnubách alebo o rozchode.

presne pred dvoma rokmi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk