Ďalšie dieťa na ceste

pridal kara 11.7.2018 o 20:27


Tom Hardy sa stane trojnásobným otcom.

To si predstavte, žiadne nové celebritné tehotenstvo sme už neoznámili dlhých 6 týždňov. Až som pomaly začala mať strach, že nám stránky bulváru začne zapĺňať niečo zaujímavejšie ako samé tehotné ženské. Mýlila som sa. Po pár týždňovej pauzičke tu máme ďalšie tehotenstvo. Tentokrát je tehotná manželka Toma Hardyho – Charlotte Riley. To aspoň tvrdia blízke zdroje pre MailOnline.

A ja im to asi aj celkom verím. Minulý týždeň sa totiž spoločne vybrali na londýnsku premiéru jej nového filmu Swimming With Men a Charlotte mala na sebe podozrivo voľné šaty. Kúsok z jesennej kolekcie Oscara de la Rentu jej padol asi vhod na to, aby zakryla rastúce brucho. Tipujem, že je maximálne tak v štvrtom-piatom mesiaci, keďže na svadbe Harryho a Meghan koncom mája ešte na nej žiadne zmeny neboli badateľné. Tom a Charlotte sú spolu od roku 2009, v roku 2014 sa vzali a v októbri 2015 sa im narodilo prvé dieťa, ktorého meno a ani pohlavie môj google očividne nepozná. Tom má ešte syna z predošlého vzťahu – ten sa narodil v roku 2008.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk