George Clooney sa vybúral na skútri

pridal kara 12.7.2018 o 10:10


A nehoda vyzerala poriadne desivo.

George Clooney je veľký milovník Talianska a motocyklov (je skúter motocykel? sorry, nevyznám sa) a pri svojom aktuálnom pobyte na Sardínii sa rozhodol tieto dve veci spojiť. Tam sa momentálne nachádza, pretože natáča seriál Catch 22. Táto adaptácia knihy Hlava 22 bude mať 6 dielov a George tam hrá Scheisskopfa. V utorok sa mu ale do roboty už dostať nepodarilo, keďže mal po ceste dosť nepríjemnú havárku.

65 ročný taliansky dedko v Mercedese (všetci vieme, ako šoférujú Taliani a dedkovia, tak si to spojte) sa rozhodol napriek tomu, že podľa vlastných slov nič nevidel kvôli slnku, že odbočí doľava. Keď zašiel do opačného pruhu, jeden motorkár sa mu ešte vyhol, no Georgeovi sa to už nepodarilo, narazil do neho čelne, vyletel celkom desivo do vzduchu a potom spadol na zem. Našťastie šli za Clooneym na ďalších skútroch jeho ochrankári, privolali pomoc a zakázali okolitým ľuďom fotiť. Keď mu poskytovali prvú pomoc, vraj nemohol hýbať nohami. Georga previezli do nemocnice, kam za ním dobehla aj Amal, a po dvoch hodinách ho pustili. Napriek dosť desivo vyzerajúcim záberom z nehody z tohto celého vyviazol bez zlomenín a otrasu mozgu a má len trocha zranenú panvu, bedro a koleno. Video z nehody nájdete na konci článku.

vášnivý motorkár a skútrista George







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk