Romantika na pláži

pridal kara 12.7.2018 o 9:03


Taylor a Joe si užívajú Karibik.

Vyzerá to tak, že o Taylor Swift nejako málo píšeme, keďže mnoho z vás ani netušilo o tom, že už má tak dlho frajera. A tak tu máme ďalší článok, lebo predsa každý správny pikoškár musí mať poriadny prehľad o tom, čo sa deje v súkromnom živote celebrít. Taylor zrejme číta Pikošky, keďže po tom, čo ste minule zhejtovali jej plavky, si konečne obliekla nejaké normálne. Tieto bielo-modré sú od značky Solid & Striped a dokonca sú teraz vo výpredaji a vrchný diel si môžete kúpiť už za 39 libier. No nekúp to.

Takéto normálne plavky, ktoré nie sú až po pupok, Taylor omnoho viac pristanú. V posledných rokoch celkom výrazne zoženštela, tak asi bolo namieste konečne zmeniť štýl plaviek a vybrať si také, ktoré nebudú deformovať postavu. S drinkom v ruke si pred pár dňami užívali s frajerom peknú piesočnatú pláž a more neuveriteľnej farby na ostrove Turks and Caicos.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk