Rodinka na výlete

pridal kara 15.7.2018 o 11:08


Bey, Jay a Blue.

A tým úplne obyčajným rodinným výletom je svetové turné. Po nedávnom Poľsku sa teraz presunuli do Francúzska, kde sa vybrali na obed do Cannes. Po obede ich čakala na vode malá loďka, ktorá ich odviezla späť na ich mega jachtu, na ktorej oddychovali pred koncertom. Beyoncé sa očividne všemožne snaží, aby prilievala vodu na mlyn rečiam o tom, že čaká štvrté dieťa, inak si výber tých šiat fakt neviem vysvetliť. Ide síce o maxi šaty značky Dolce & Gabanna, ale ako sme si tu overili už veľakrát, ani veľká značka nie je zárukou pekného oblečenia. Na mňa to proste pôsobí ako čistá Miletička, čo je celkom smutné, keďže šaty stáli skoro 3000€.

Včera sa už presunuli z jachty do Paríža, kde mali večer koncert. Na ňom už čudesné kabátikové oblečky spôsobujúce fámy o tehotenstve chýbali, ale pičorezky nesmú chýbať nikdy. A musím sa priznať, že sa mi dokonca v tomto prípade fakt páčili. Už o dva dni ich v Nice čaká posledný koncert európskej časti ich turné a potom sa presúvajú spať do Ameriky, kde pokračujú 25. júla koncertom v Clevelande a po celých Spojených štátoch až do 4. októbra.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk