Čože je to päťdesiatka

pridal kara 16.7.2018 o 18:59


Nicole Kidman a Keith Urban plánujú tretie dieťa.

Nicole a Keith stíhajú okrem rozdávania rád na to, ako mať úspešné manželstvo, aj plánovanie ďalšieho dieťaťa. To by asi nemalo byť žiadnym prekvapením, keďže Nicole blúznila už v januári 2017 o tom, ako by chcela otehotnieť. V tomto dúfaní jej nebránil ani fakt, že mala celý život problém otehotnieť, keď sa jej to aj podarilo, tak potratila, až sa jej napokon nejakým zázrakom (a asi aj vďaka umelému oplodneniu) podarilo vynosiť prvú dcéru. Druhú už musela vynosiť náhradná matka. Predpokladám, že to plánujú aj teraz. Za ten rok a pol si totiž zrejme stále nezrátali, že mať deti po päťdesiatke je tak trocha sebecké voči ich budúcemu potomkovi.

Ktovie, pre aký spôsob zaobstarania ďalšieho potomka sa nakoniec rozhodnú, keďže podľa blízkeho zdroja momentálne zvažujú všetky možnosti. Zdroj pre New Idea povedal: „Nicole a Keith chcú mať dieťa viac ako kedykoľvek predtým, o ničom inom sa nerozprávajú, je to šialené. Ani jeden z nich sa netají touto túžbou, hlavne Nicole, a tieto ich pocity časom akurát silnejú. Začali sa rozprávať o možnostiach, ktoré majú. V tomto momente sú otvorení všetkému. Mať tretie dieťa by pre nich bolo splneným snom.“

Keď sa teda zdroj nemýli a sú fakt otvorení všetkému, verím, že sa rozhodnú pre adopciu. Opustených detí je v decákoch kopec a takto by aspoň pomohli. A aj keď už majú obaja za sebou oslavu päťdesiatky, v prípade adopcie by som to nevidela tak čierne, keďže tie deti už existujú a radšej mať starších rodičov ako žiadnych a vyrastať v decáku. Veď sen o biologických deťoch si už splnili a Nicole už má skúsenosť aj s adopciou.

Nicole a jej adoptívne deti (s ktorými vraj nemá veľmi blízky vzťah, keďže po rozvode ostali Tomovi a pod vplyvom scientológie)

Nicole, Keith a ich dcéry







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk