Rande na Sunset Boulevard

pridal kara 16.7.2018 o 18:27


Jennifer Lopez a Alex Rodriguez vyrazili na romantickú večeru.

Dnes je síce už škaredý prvý pracovný deň v týždni, ale poďme si trocha zacestovať v čase na koniec minulého týždňa. V piatok sa J.Lo a jej frajer Alex Rodriguez nachádzali v Los Angeles, kde si večer vyrazili na romantickú večeru na Sunset Boulevard. Keď vychádzali z hotela Sunset Tower smerom na rande, vymákol ich náš Ignác. Keď mi posielal fotky, neodpustil si poznámku o tom, že Jennifer vyzerala brutálne, a ja s ním musím len súhlasiť. Síce to v poslednom čase podľa mňa občas preháňa (hlavne na Instagrame), na týchto fotkách vyzerala super a milujem jej šaty. Akurát sú na môj vkus trocha prikrátke, keďže chýbali asi tak 2 centimetre na to, aby sme si mohli detailne pozrieť, ako sa Jennifer holí.

Týchto dvoch už od začiatku podozrievam z toho, že ide o PR vzťah, ale Blind Gossip moje podozrenia zatiaľ nezdieľa. Namiesto toho na nich majú niečo iné. Vraj napriek tomu, že sa aj so svojimi (každý s vlastnými) deťmi spoločne prezentujú na sociálnych sieťach ako jedna veľká šťastná rodinka, realita je trocha iná. Keď s ňou Alex nie je, tak veselo rieši iné ženy – vraj takmer každý deň. Jennifer ale asi nie je taká tolerantná ako Katie Holmes, keďže podľa BG rozhodne nejde o otvorený vzťah a ona o tom ani len netuší. Dávam boľševikovi rok. Maximálne dva.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk